torsdag den 3. maj 2012

Spiring


Lyst og varmt miljø. (Vandingsmængde 20 ml.)

Mine forventninger til det vidreforløb er at karsen vil overleve og inden for en uge vil agurken og tomaten spire. Pt. ser det ud til, at det er denne form for vækst miljø som er mest optimal.

Spiretid for karse 1 dag.
3/5 2012

6/5 2012

9/5 2012


Mørkt og varmt miljø. (Vandingsmængde 20 ml.)

Mine forventninger var at disse frø ville spire selv om de var i et mørkt miljø, det viste sig at holde stik. De er en lille smule bagefter  det lyse og varme miljø, det kan måske skyldes at der er lidt varmere i skabet end der er i det andet miljø og dermed fordamper vandet hurtigere. Mine forventninger er at karsen vil dø inden længe da det ikke får lys til fotosyntesen. d. 6/5 2012 som man kan se på billedet er karsen og agurken spirret men er efterfølgende visnet, som skyldes at planterne ikke har fået nok lys, det samme vil ske for tomatplanten(hvis den spirer). jeg har ikke taget flere billeder da det ser ud til at alt er dødt i dette miljø, jeg tvivler også på at tomatplanten vil spire, da der har været for varmt og jorden har været udtøret.

Spiretid for karse 1 dag
3/5 2012

Spiretid for agurk 4 dage
6/5 2012



Udenfor uden beskyttelse mod vejr og vind (Vandingsmængde 20 ml.)

Mine forventninger til denne spire process var at det vil spire men at det ville tage noget længere tid end de to ovenstående miljøer pga. at det ikke er særligt vamt i vejret. Men det viste sig at karse kan spire under næsten alle miljøer, de er dog ikke så langt fremme. D. 9/5 2012 er der ved at komme godt gang i karsen, det ser ud til at den mængde varme og den mængde lys som karsen får passer sammen da det i dette miljø ikke er blevet nogle høje og ranglede planter som ved vekstmiljøet indedøre. I dette miljø er frøskallen dog ikke faldet af alle planterne.

Spiretid for karse 1 dage.


6/5 2012

9/5 2012

Udenfor i et mini drivhus (Vandingsmængde 20 ml.)

Mine forventninger til denne spire process er at det vil spire men det vil tage noget længere tid end i de varme miljøer, de viste sig at det ikke holdt stik med karsen, det var en overraskelse. D. 9/5 2012 Ang. varme og lys er det det samme som er gældende i dettte miljø her er næsten alle frøskaller faldet af, det skyldes at miljøet er lidt mere fugtigt og den dermed nemmere kan falde af.

Spiretid for karse 1 dage

6/5 2012


9/5 2012

Ingen kommentarer:

Send en kommentar